Forbrukslån fra Motty - Lån opptil 500 000,-

FORBRUKSLÅN

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
SØK NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

Forbrukslån – lånet du får uten å sette eiendelene dine som sikkerhet

Noen ganger trenger du penger for å kjøpe varer eller tjenester raskere enn det du klarer å spare. Gjennom oss kan du enkelt søke om å låne fra 5000 - 500 000 kroner til det du trenger.
  • Raskt svar på søknaden
  • Må ikke å sette eiendeler som sikkerhet
  • Fleksible månedsbeløp
Vi sender din søknad til 18 banker som sjekker om du kan låne den summen du ønsker. Får du tilbud om nytt lån fra disse, gir vi deg en oversikt der du kan sammenligne de ulike tilbudene du får. Så velger du det tilbudet som passer best for deg og din økonomi. Husk at å søke om forbrukslån er gratis og at du ikke binder deg til noe som helst. I tillegg gir vi deg det du trenger av tips og råd! Et godt tips er at du vurderer dette før du søker om lån.

Det kan lønne seg

Forbrukslån er et lån som er ment å være kortsiktig. Det betyr at nedbetalingstiden er mye kortere enn for større lånebeløp. Fordelen med dette lånetilbudet er at renten på forbrukslån er mer gunstig enn renten på for eksempel kredittkort. Trenger du penger raskt, kan det derfor lønne seg mer med et nytt lån enn å bruke kredittkortene til oppussingen, reisen, bilkjøpet eller bryllupet.

Trenger du heller å rydde opp i og samle sammen de lånene du allerede har?

Du kan også søke om å samle sammen det du har av dyre smålån eller kredittkortgjeld med høy rente til ett enkelt lån her hos oss. Dette er ingen dum idé for å få ned de totale utgiftene. Rydd opp i alle låneavtalene, få mindre månedlige utgifter, få bedre rente og færre gebyrer. Fordelene er at du kan både spare penger og få mer stabil økonomi med kontroll og oversikt.

Samle smålån og annen gjeld hos Motty:

LÅNEPROSESSEN – DETTE GJØR DU OG DETTE GJØR VI

  1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss hvis du vil det
  2. Så sendes søknaden for å bli vurdert av bankene våre
  3. Du får en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg
  4. Du sammenligner tilbudene og velger det som passer deg best
  5. Trygt og enkelt settes pengene på din konto
Prosessen tar vanligvis mellom 1-3 dager.