Motty - Flere veier til ditt lån

OM MOTTY

VÅR TJENESTE

Å søke om lån gjennom oss er omtrent det samme som å møte opp i banken. Vi har bare gjort det mye enklere for deg! For det første trenger du ikke å møte opp i banken, og på èn enkelt liste kan vi presentere hva hele 18 banker kan tilby deg.

I et kaos av banker, långivere, rentesatser, betingelser og ulike tilbud, kan det være sparing av både tid og krefter når du lar oss ta denne krevende jobben for deg.

GRATIS OG UTEN BINDING

Når vi henter inn ulike lånetilbud, konkurrerer bankene om å gi de beste lånevilkårene til deg etter at de har vurdert søknaden din. Tilbudene er derfor varierte og individuelle, men også helt uforpliktende. Som finansagent får vi provisjon fra bankene på låneavtaler som blir inngått gjennom oss. Det vil si at bankene betaler oss for at vi skal hjelpe deg helt kostnadsfritt.

Motty hjelper deg gjennom hele prosessen. Du binder deg ikke til noe og alt vi gjør for deg er gratis.

PERSONLIG OPPFØLGING

Som en del av vår tjeneste gir vi også personlig veiledning. Våre dyktige lånerådgivere gir deg gode råd og tips basert på lang erfaring. Ring vår kundetelefon 69 36 06 66 eller send dine spørsmål på mail til kundeservice@motty.no.

Åpningstider
Man – tors: kl. 08 – 20
Fredag: kl. 08 – 16
Lørdag: kl. 10 – 14

ANSVARLIG LÅNGIVER

Vi tar vårt ansvar som ansvarlig långiver ved å vurdere hvert enkelt tilfelle så godt vi kan med den informasjonen vi har tilgjengelig. Les mer om hva vi som finansagent mener om vårt ansvar, og hva du som låntager også må tenke nøye gjennom før du søker om refinansiering eller forbrukslån.

OM MOTTY

Motty er et norsk konsept som ble utviklet og etablert i 2019 av Motty Telefinans AS (org nr 994 110 756). Vi har drevet med formidling av forbrukslån og refinansiering til privatpersoner helt siden 1985, og er en av landets største aktører. Vi er totalt 15 årsverk (per 2019) som holder til i kontorlokaler midt i Fredrikstad sentrum.