Motty - Refinansiering opp til 5 millioner

REFINANSIERING

HVOR MYE VIL DU LÅNE?
,-
NEDBETALINGSTID
REFINANSIER NÅ
Å søke om lån via Motty er gratis og uten forpliktelser
Låner du 100 000 kr over 5 år, koster det 37 120 kroner hvis den effektive renten er %. Det vil si at det totale lånebeløpet for disse 5 årene er 137 120 kroner. Hvilken rente du får, gjenstår å se. Nominell rente varierer fra 6 % til 23 %.

START PÅ NYTT MED NYTT LÅN!

Å ha flere smålån er dyrt!
Få mindre utgifter ved å samle gjelden du har i ett enkelt lån.
 • Penger til overs
 • Lavere rente
 • Bedre kontroll
Å betale på flere smålån med høye renter og gebyrer, er både kostbart og krevende. Refinansiering er derfor i mange tilfeller en lønnsom løsning. Du og banken lager en avtale om at den gjelden du har blir slettet, og så gir de deg et helt nytt lån. Det nye lånet har som regel mye bedre og lavere rente i tillegg til lengre nedbetalingstid. Du kommer til å merke at de månedlige utgiftene blir mindre og totalt sett er det penger spart. Få det bedre, få mer kontroll og bruk det du sparer til det du trenger mest.

Vi samarbeider med banker som vil gi deg refinansiering. La oss hjelpe deg med dette uten at du bruker én eneste krone. Å søke om nytt lån hos Motty binder deg ikke til noe som helst. Et godt tips er å vurdere dette før du skal låne penger.


DET ER MANGE FORDELER MED Å RYDDE OPP I ALLE LÅNEAVTALENE DINE! BARE SE HER:

 • Du sparer penger

  Smålån med høye renter er dyre. Å ha ett større lån, gir deg bedre rente og nedbetalingstid. Lavere rente er penger spart. De pengene du sparer hver måned kan du bruke til å betale ned lånet fortere eller sette de inn på den etterlengtede sparekontoen. Bare å betale færre faktura- og etableringsgebyr alene, er penger spart.
 • Du får orden og oversikt

  Å vite nøyaktig hva du skal ut med hver måned, gir oversikt i tillegg til kontroll i hverdagen. Med ett lån får du én bank og én faktura å forholde deg til. Økonomien din kan da bli mer sunn, ryddig og stabil.
 • Du kan få en enklere hverdag

  Det er mye lettere å huske å betale i tide når du har èn faktura å forholde deg til. Men, noen ganger hender det at vi må be om å utsette betalingen. Å be om utsettelse i kun èn bank er mindre krevende enn å gjøre det hos flere.

FORSKJELLEN PÅ REFINANSIERING OG FORBRUKSLÅN

Å få et lån til refinansiering betyr at du tar opp et nytt lån for å betale ned ett eller flere små eller gamle lån. Forskjellen på dette og forbrukslån er at banken betaler da ned de gamle lånene dine direkte når du refinansierer. Det betyr at du ikke får penger utbetalt fra banken, men at banken gir deg dette nye lånet.

TRENGER DU EGENTLIG IKKE REFINANSIERING, MEN PENGER FOR Å KJØPE VARER ELLER TJENESTER DU IKKE HAR TID Å SPARE TIL?

Da kan du søke om nytt lån (forbrukslån) også via Motty. Vi sender din søknad til 18 banker og långivere som kan tilby den summen du ønsker. Med forbrukslån hos oss trenger du heller ikke å sette eiendelene dine som sikkerhet.

LÅNEPROSESSEN - DETTE GJØR DU OG DETTE GJØR VI

 1. Først fyller du ut lånesøknaden eller ringer oss hvis du vil det
 2. Så sendes søknaden for å bli vurdert av bankene våre
 3. Du får en liste over bankenes tilbud som viser nøyaktig hva lånet vil koste deg
 4. Du sammenligner tilbudene og velger direkte det som passer deg best
 5. Trygt og enkelt settes pengene på din konto
Prosessen tar vanligvis mellom 1-3 dager.

Og du! Søknaden din må selvfølgelig inneholde riktig informasjon. Et annet tips er at sjansene dine øker for å få det lånebeløpet og den renten du ønsker hvis du søker sammen med noen. Ler mer om medlånetager.